+41 41 780 00 73
Sense of Delight
Fabian Fuchs, Zürich
Neue Taverne
Christopher Aebersold, Stansstad
Uniquisine
Mitja Birlo
The Counter, Zürich
David Zeindelhofer
IGNIV, Zürich
Stefan Jäckel
La Rôtisserie, Zürich
Joel Ellenberger
IGNIV, Bad Ragaz
Dominique Schrotter
La Riva, Lenzerheide
Franck Pelux
Palace, Lausanne
Kevin Vaubourg
Das Restaurant Anne-Sophie Pic, Lausanne
Rolf Fliegauf
Ecco, Ascona
Dominique Hartmann
Magdalena, Rickenbach
Yusuke Sasaki
aktuell ohne Restaurant
Pascal Schmutz
Freier Berater, Schweiz
Ale Mordasini
Krone, Regensberg
Mike Wehrle
Culinary Director Bürgenstock, Obbürgen
Matthias Schmidberger
Culinary Director 7132, Vals
Marcel Koolen
Silver 7132, Vals
Guy Ravet
Grand Hotel du Lac, Vevey
Tom Klamet
Chef pour Deux, Bonstetten
James Baron
Krone Säumerei am Inn, La Punt
Andrea Bonini
The View Grace Hotel, St. Moritz
Nathan Dallimore
Private Chef & Catering, Zürich
Moses Ceylan
Catering, St. Gallen
Hugues Blanchard
Olivo Grand Casino, Luzern
Laurent Eperon
Catering, Zürich
Pascal Schwarz
Klostergasthaus Löwen, St. Urban
Toshiro Lützel
Minamo Mandarin Oriental, Luzern
Heiko Nieder
Culinary Director The Dolder Grand, Zürich
Dietmar Sawyere
Kreuz, Dallenwil
Nenad Mlinarevic
Culinary Entrepreneur, Zürich
Dominik Sato & Fabio Toffolon
The Japanese im Chedi, Andermatt
Andrea Vailati
Bauernschänke, Zürich
Melf Jensen
Neumarkt, Zürich
Thomas Brandner
Brasserie Süd, Zürich
Gilad Peled
Colonnade Mandarin Oriental, Luzern
Steve Willié
La Bagatelle Grand Chalet, Gstaad
Silvio Germann
Mammertsberg, Freidorf
Kevin Romes
Skins, Lenzburg
Hiraoka Atsushi
Mikuriya Dolder Grand, Zürich
Benjamin Brial
Directeur Culinaire La Reserve, Genève
Christian Vogel
Birdy's, Brunnen
Franck Giovanini
Hôtel de Ville, Crissier
Patrick Mahler
Focus Parkhotel, Vitznau
Romain Paillereau
Trois Tours, Bourguillon
Stefan Arnold
Frühstück Dolder Grand, Zürich
André Wehrstedt
Asst Heiko Nieder Dolder Grand, Zürich
Julian Mai
Saltz Dolder Grand, Zürich
Réne Kilan
Pop-Ups Dolder Grand, Zürich
Robin Briner
The Restaurant Dolder Grand, Zürich
Ingo Kühn
Events & Bankett Dolder Grand, Zürich
Pascal Melliger
Wein&Sein, Bern
Heinz Rufibach
Prato Borni Zermatterhof, Zermatt
Peter Knogl
Cheval Blanc, Basel
Federico Palladino
Osteria Enoteca Cuntitt, Castel San Pietro
Paul Cabayé / Stefanie Zosso
Glacier, Grindelwald
Markus Arnold
Steinhalle, Bern
Marcel Kunkel
Oberer Mönchhof, Kilchberg
Marco Campanella
La Brezza, Ascona & Arosa
Jonas Richter
Tschuggen Grand Hotel, Arosa
Wolfgang Schmid
Jack's Brasserie, Bern
Sebastian Rabe
Ochse Hotel Caspar, Muri
Rolf Bieri
Chlösterli, Gstaad
Dan Shu
Gajin, Zürich
Old Inn, Zürich
Sebastian Zier
Einstein Gourmet, St. Gallen
Felix Katchin
Hauptküche Parkhotel, Vitznau
Markus Stöckle & Elif Oskan
Rosi, Zürich
Michael Schuler
Alex, Horgen
Stefan Heilemann
Widder, Zürich
Pascal Steffen
Roots, Basel
Vilson Krasnic
Elmira, Zürich
Michèle Meyer
Lucide KKL, Luzern
René Kockelkoren
Mont Cervin, Zermatt
David Esser
Alter Torkel, Jenins
Sascha Behrendt
Wilder Mann, Luzern
Leopold Ott
C'a d'Oro Kempinski, St. Moritz
Jonas Starkowski
Kempinski, St. Moritz
Andy Vorbusch
Orsini Mandarin Oriental, Zürich
Luis Romo
Brasserie Uno, Zermatt
Andreas Caminada & Marcel Skibba
Schloss Schauenstein, Fürstenberg
Claudio Radocchia
Itaki, Feusisberg
Zizzi Hattab
Kle, Zürich
Dino Mengisen
Landgasthor Hirschen, Diegten
Luca Zarelli
Hyg, Weggis
Federico Finessi
Puro, Zürich
Martin Göschel
Alpina, Gstaad
Francois Berner
La Croisette, Le Locle
Simon Tanner
FED, Luzern
Gilles Varone
Varone, Savièse
Naomi Bernard
Stern, Walchwil
Robert Steuri
Maihöfli, Luzern
Franco Körperich
Löwen, Menzingen
Franz Faeh
Gstaad Palace, Gstaad
Christian Nickel
Culinary Director Parkhotel, Vitznau
Christopher Knippschild & Johanna Hagen
The Dining Rooom, Cham
Anne-Sophie Pic
Beau Rivage Palace, Lausanne
Antoine Gonnet
Peanut Mountain Lodge, Val d'Illiez
Laurant Wozniak
Mandarin Oriental, Genève
Mitsu Tsukada
Tristan Brandt & Niklas Oberhofer
Epoca by Tristan Brand - Sonnenberg, Zürich
Christian Bertogna
Villard Alpine Resort, Villars-sur-Ollon
Leonardo Corti
Simone Riberi
Gate Gourmet
Flight Catering, Zürich & Genf
Mulhaupt
Comestibles, Lausanne
Kalte Lust
Hotel Olten, Olten
5 Atlantis
Penthouse Kitchen, Zürich
Fish Club
Lausanne
GLOBUS
Stores Zürich, Luzern, Bern, Basel, Genf, Lausanne